Gostujuće predavanje agencije 404 na temu copywritinga na studiju Multimedije

Jerko Mihaljević, Nevena Stanić i Fran Mubrin iz Agencije 404. održali su u ponedjeljak, 20. prosinca 2021. godine studentima preddiplomskog studija Multimedija, oblikovanje i primjena i diplomskog studija Multimedija, online predavanje i prezentaciju na temu "Što to radi Copywriter?"  te upoznali studente kolegija Poslovno komuniciranje, Teorija reklamiranja i Komunikacije u digitalnom okruženju s ključnim copywriterskim trendovima i izazovima na tržištu.

Nevena Stanić već deset godina smišlja, piše, briše, smišlja ponovo i prati razvitak ideja od riječi na papiru do reklama na raznim kanalima, kako u Beogradu, tako od 2020. godine u Zagrebu. Radi kao Senior Copywriter u agenciji 404.

Jerko ima 31 godinu i već se dugo bavi pisanjem. Objavio je jedan roman, prije no što se počeo baviti advertisingom bio je novinar, a u agenciji 404 radi kao Senior Copywriter.

Posebno veliko hvala i Franu Mubrinu, kreativnom direktoru i partneru Agencije 404 što je omogućio našim studentima još jedno odlično i nadasve poučno predavanje.

Galerija