Županijski akademski sportski savez održao 6. redovnu Skupštinu

Županijski akademski sportski savez  u srijedu, 17. studenog 2021. godine održao je 6. redovnu Skupštinu, na kojoj su glavne teme bile vezane uz financijski plan i plan rada Saveza za 2022. godinu.

Županijski akademski sportski savez objedinjuje pet članica, sportskih udruga koje djeluju na području Varaždinske županije i u kojima su članovi studenti s ovog područja.

- Plan rada za sljedeću godinu je opsežan i ambiciozan, a jedan od razloga zašto smo optimistični je i odlična suradnja s Varaždinskom županijom i županom Anđelkom Stričakom. Dobili smo odlične sugovornike u Varaždinskoj županiji i Savezu sportova Varaždinske županije, gdje smo naišli sada na puno bolje razumijevanje tematike akademskom sporta.  Tako će i izdvajanja za akademski sport i sportske aktivnosti studenata biti izdašnije, pa je i naš program bogatiji. Akademski i studentski sport tako nakon četiri godine dobiva svoje mjesto u županijskom sportu, koje mu pripada po Zakonu o sportu, zaključio je Nedeljko Pavlec, predsjednik Županijskog akademskog sportskog saveza.

Studenti i studentice uključeni u sportske udruge na području Varaždinske županije sudjeluju svake godine u tridesetak redovnih studentskih natjecanja na državnom nivou, ali sudjeluju i na međunarodnim turnirima i prvenstvima.

Galerija