Upute za ulazak u prostore Sveučilišta Sjever

Za potrebe ulaska u zgrade Sveučilišta Sjever, a u svrhu obavljanja neophodnih poslova i dolaska na radno mjesto, za sve zaposlenike i vanjske suradnike koji ne posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu (cijepljenje, preboljenje) odnosno neki drugi dokaz o preboljenju, Sveučilište Sjever će organizirati brzo antigensko testiranje (uzimanjem brisa nazofarinksa).

Antigensko testiranje vršit će se u prostorima Sveučilišta Sjever kako slijedi:

  • Sveučilišni centar Koprivnica, Trg dr. Žarka Dolinara 1, soba br. A05, prizemlje, ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 7.30 do 9.30 sati
  • Sveučilišni centar Varaždin, 104. brigade 3, UNIN2, soba br. 107, prizemlje, ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 7.30 do 9.30 sati

U protivnom, a sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH, ako zaposlenici i vanjski suradnici nemaju važeću COVID potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz, od utorka 16. studenog 2021. ulazak u prostore Sveučilišta Sjever nije dozvoljen.

 

Po dobivanju negativnog rezultata brzog antigenskog testa izdaje se potvrda koja se može iskoristiti za ulazak u službene prostore Sveučilišta Sjever te boravak u istima, a do datuma naznačenog na samoj potvrdi.

U privitku se nalaze Upute za ulazak u prostore Sveučilišta Sjever.

*Fotografija: Dominik Sever

Prilozi