Upisi u naredne/više godine studija

Objavljen je zadnji upisni termin, 12. listopada. Mole se studenti da se upišu u Google tablicu.

--NOVO--

Na Google tablice dodani su novi termini upisa (20. rujna-22. rujna i 28. rujna do 1. listopada), te termini 7. i 8. listopada.

---

U privitku obavijesti nalaze se Odluke, upisi će se održati kroz dva tjedna, a svi detalji objavljeni su u nastavku.

Upisi će se održavati osobno, a studenti su dužni ponijeti potvrde o uplati troškova upisa (250,00 kn) te eventualnih troškova školarine, a što je detaljnije objašnjeno u privitku ove obavijesti. Na upisima će se ispunjavati upisni listovi i ugovori o studiranju. Ovjereni Ugovori će se studentima podijeliti odmah po upisima.

Mole se studenti koji planiraju pristupiti upisima da se upišu u Google tablicu na linku: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rXN9ZCjIfrVXmRM6xJTYgA0Ye16blIze/edit#gid=55186397

Google tablica ima šest radnih listova (predviđeni dani upisa).

Upisi će se provoditi i krajem rujna (za studente koji će još izlaziti na ispite) tako da se u ovom terminu upisa neće birati izborni kolegiji. Izborni kolegiji birat će se preko Google tablica/Merlina i to krajem rujna, prije početka nastave.

Važno: na upise uz red/izv studente koji su položili sve kolegije, red/izv studente koji već sad znaju što prenose u narednu godinu jer više ne izlaze na ispite, red/izv studente koji ponavljaju završni/diplomski rad i sl. mogu doći svi redoviti studenti koji su ostvarili uvjet napredovanja (55 ECTS i više) jer ne podliježu plaćanju školarine pa nepoloženi kolegiji nisu od značaja za izradu Ugovora o studiranju.

Molimo Vas da u ovim prvim terminima upisa dođete samo ukoliko se do početka akademske godine neće ništa mijenjati na Vašem upisnom listu, a sve zbog točnosti Ugovora o studiranju.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas nazvati na 048 499 909 ili poslati mail na mhabek@unin.hr.