Psihošpancir na Sveučilištu Sjever

U organizaciji Društva psihologa Varaždin i u suorganizaciji Odjela za sestrinstvo Sveučilišta Sjever, u subotu 11. rujna 2021. godine u  Sveučilišnom centru Varaždin u vremenu od 9:45 do 19 sati održat će se, sada već tradicionalni, šesti Psihošpancir (uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.)

Psihošpancir je stručni skup koji okuplja brojne stručnjake iz raznih područja, a posebice iz područja mentalnog zdravlja.

Otvoren je za studente, građanstvo te stručnu javnost: medicinske sestre, fizioterapeute, psihologe, liječnike, socijalne radnike, odgojitelje i nastavnike te će biti bodovan od strane strukovnih komora.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera i kako bi što većem broju zainteresiranih omogućili sudjelovanje na predavanjima i radionicama dio programa Psihošpancira odvijat će se i online.

Najave  predavanja i radionica Psihošpancira  mogu se pratiti na FB stranici Društva psihologa Varaždin na kojoj će biti objavljene poveznice za  predavanja i radionice koje će se održati online  https://hr-hr.facebook.com/dpv.hr/

Online predavanja moći će se pratiti preko poveznice: https://meet.google.com/huv-qvxz-pmy

Osim na Sveučilištu Sjever, Psihošpancir će se održati i na Međimurskom veleučilištu, 10. rujna 2021. godine.

Vidimo se na Psihošpanciru!

Galerija