Obavijest o početku i načinu izvođenja nastave u akademskoj godini 2021./2022. na Sveučilištu Sjever

Dragi studenti i studentice Sveučilišta Sjever,

U ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine kreće nova akademska godina, 2021./2022. za studente prve godine preddiplomskih studija; brucoše na Sveučilištu Sjever. Obavještavamo Vas ovim putem da prisustvujete na uvodnim predavanjima, prema rasporedu u privitku,  na kojima će Vam se obratiti pročelnici/e Vaših Odjela/ Odsjeka i predstaviti studij i sve važne informacije vezane za uspješno studiranje na Sveučilištu Sjever.

Sukladno navedenom u privitku se nalazi raspored predavanja za prva dva tjedna nastave za studente 1. godine preddiplomskih studija, a u nastavku donosimo i informacije o načinu organizacije nastave u novoj akademskoj godini. Svi će rasporedi, za prve godine preddiplomskih studija, biti objavljeni tijekom tjedna.

Način izvođenja nastave 

Nastava će se na Sveučilištu Sjever, u akademskoj godini 2021./2022. izvoditi na klasičan, kontaktni način u prostorima Sveučilišta Sjever. 

Nastava će se održavati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera što podrazumijeva obavezan razmak, nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku, mjerenje temperature na ulazu u zgrade Sveučilišta Sjever te vođenje evidencije dolazaka i prisustva na nastavi u svrhu zaštite zdravlja studenata, nastavnika te svih zaposlenika Sveučilišta Sjever.

U privitku se nalaze i Upute za održavanje nastave na Sveučilištu Sjever  u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 za ak.god. 2021./2022. stoga Vas molimo da Upute dobro proučite te se istih obavezno pridržavate!

Pohađanje nastave i prisustvo na nastavi obavezno je za sve studente, bez iznimke, kako je propisano Pravilnikom o studiranju.

Unaprijed zahvaljujemo svih studentima Sveučilišta Sjever na razumijevanju i na poštivanju svih nužnih epidemioloških uputa prilikom boravaka na Sveučilištu Sjever kako bi se nastava nesmetano izvodila.

VAŽNO! Rasporedi u privitku podložni su promjenama stoga Vas molimo da pratite odjelne stranice na kojima će biti objavljene sve informacije, podjele po grupama za svaki studijski program i sve ostale eventualne promjene.

Tijekom tjedna bit će na odjelnim internetskim stranicama svakog studija objavljeni rasporedi za sve godine preddiplomskih i diplomskih studija, pod kategorijom rasporedi.

Veselimo se početku nove akademske godine i susretima na nastavi uživo.

Dobro nam došli na Sveučilište Sjever!

Prilozi