Studenti Sveučilišta Sjever na državnom prvenstvu "UniSport H2O"

Studenti Sveučilišta Sjever sudjelovali su na UniSport H2O - državnom prvenstvu u plivanju i vaterpolu za studentice i studente koje se održalo na Plivalištu Vukovar u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza krajem ožujka 2021. godine.

U sklopu Unisport H2O državnog prvenstva plivalište u Vukovaru u tri je dana ugostilo oko 200-tinjak predstavnika i sudionika iz hrvatskih sveučilišta. Tom prilikom natjecatelje s ukupno 10 sveučilišta i veleučilišta Republike Hrvatske podržali su i pozdravili gradonačelnik Grada Vukovara, Ivan Penava, predstavnik Vukovarsko srijemske županije, Krešimir Raguž, saborski zastupnik, Nikola Mažar te dekan Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Željko Sudarić.

Studenti Sveučilišta Sjever bili su aktivni sudionici Unisport H2O državnog prvenstva, a osim sudjelovanja na sportskim borilištima studenti su iskoristili mogućnost posjete Vukovarskoj bolnici, Memorijalnom centru i obnovljenom Vukovarskom tornju  gdje su imali priliku dobiti uvid u povijest razaranja Vukovara  i borbe za slobodu Vukovara.

Galerija