Doc.dr.sc. Mirko Smoljić dobio posebno priznanje za razvoj visokog obrazovanja

Središnja Komisija za ocjenjivanje kvalitete obrazovnih ustanova, dodijelila je  23. ožujka 2021. godine, na 16. Međunarodnom sajmu obrazovanja ExpoOnline „PUTOKAZI“ u Novom Sadu, doc. dr. sc. Mirku Smoljiću, pročelniku Odsjeka za poslovanje i menadžment Sveučilišta Sjever, diplomu s posebnim priznanjem za razvoj visokog obrazovanja.

Doc. dr. sc. Mirko Smoljić, kao savjetnik tri ministra znanosti, obrazovanja i sporta, radio je na osnivanju visokoobrazovnih ustanova u Republici Hrvatskoj, na razvoju studentskog standarda, izradi novih studijskih programa, a od 2010. g. do danas u kontinuitetu razvija partnerske odnose s visokoškolskim ustanovama u zemljama regije, kroz osnivanje centara izvrsnosti, programe mobilnosti, rad na projektima te kroz nastavne aktivnosti na više visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj i zemljama regije.

Središnja Komisija prepoznala je rad doc.dr.sc. Smoljića u interdisciplinarnom području znanosti, kako u polju prava, tako i u poljima ekonomije i informacijsko komunikacijskih znanosti, te posebno kvalitetu studijskog programa Odsjeka za poslovanje i menadžment Sveučilišnog centra Koprivnica Sveučilišta Sjever.

Više informacija na https://obrazovanje.expoonline.rs/sampioni-kvaliteta/

Galerija