Krešimir Macan otvorio seriju gostujućih predavanja na Odjelu Odnosa s javnostima

Jedan od vodećih hrvatskih PR stručnjaka Krešimir Macan održao je 19. studenoga online gostujuće predavanje na studiju Odnosa s javnostima, čime je otvorio seriju gostujućih predavanja koja će se održati na kolegiju Odnosi s javnostima i Internet.

U sklopu predavanja Macan je govorio o promjenama koje u odnose s javnošću donosi digitalna tehnologija, a uz bezbroj primjera studenti su imali priliku za razgovor o mnogim temama, od izbora do aktualnih trendova i stanju industrije u Hrvatskoj i svijetu.
Serija gostujućih predavanja nastavlja se u prosincu kad će na Odjelu, također online, gostovati tim Agencije 404, vodeće digitalne i PR agencije u Hrvatskoj te diplomantica Odjela OJ Martina Boščić (Martina Boss), fitness instruktorica i poduzetnica, ujedno jedna od najpoznatijih i najpraćenijih hrvatskih influencerica. Gostujuća predavanja pokrit će niz tema, od odnosa s javnošću na društvenim mrežama do strategija i taktika osobnog PR-a te savjeta i trikova za uspješnu online komunikaciju.

Galerija