Sveučilište Sjever i Županijska bolnica Čakovec svečano potpisali Sporazum o suradnji

Na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin u četvrtak, 25. lipnja svečano je potpisan Sporazum o suradnji između Sveučilišta Sjever i Županijske bolnice Čakovec,  čime je kvalitetna dosadašnja suradnja između ovih dviju ustanova sada i formalno nastavljena.

Sporazum su potpisali rektor Sveučilišta Sjever, prof. dr. sc. Marin Milković te ravnatelj Županijske bolnice Čakovec, doc. dr. sc. Tomislav Novinščak. Ovim Sporazumom utvrđena je suradnja primarno u svrhu proširivanja i razvijanja suradnje u području znanstveno-istraživačke, nastavne i stručne djelatnosti

u provođenju preddiplomske i diplomske nastave i edukacije studenata Sveučilišta Sjever u Bolnici, na preddiplomskim i diplomskim studijima Sestrinstvo, Menadžment u sestrinstvu te studija Fizioterapija s ciljem suradnje na međusobno povezujućim područjima djelatnosti obiju ustanova.

„Županijska bolnica Čakovec jedna je od značajnijih nastavnih baza Sveučilišta Sjever iz područja zdravstva. Izuzetno smo ponosni na našu veoma kvalitetnu i dobru suradnju, na obostrano zadovoljstvo, prije svega za naše studente koji će učiti i stjecati praksu od kvalitetnog i stručnog zdravstvenog osoblja zaposlenog u Županijskoj bolnici Čakovec.“, istaknuo je rektor, prof. dr. sc. Marin Milković

Svečanom potpisivanju Sporazuma nazočio je i prof.dr.sc. Goran Kozina, prorektor za financije i opće poslove Sveučilišta Sjever, ujedno i pročelnik Odjela za fizioterapiju.

Galerija