Pridružite se online druženju studenata i nastavnika Odjela za sestrinstvo Sveučilišta Sjever  

Želiš upisati diplomski studij Sestrinstvo- Menadžment u sestrinstvu? Još uvijek se dvoumiš? Nisi siguran/ sigurna da li je to za tebe i imaš li sve potrebne uvjete za upis?

Pridruži se online druženju studenata i nastavnika sestrinstva i saznaj odgovore na sve nedoumice vezane uz upis!
Kako? Provjeri u nastavku:

Kome je namijenjeno druženje?
Razgovor je namijenjen studentima treće godine preddiplomskog studija sestrinstva koji u ovom neobaveznom online druženju imaju priliku pitati sve što ih zanima- sve o obranama završnih radova, o upisima na diplomski studij, ali druženju se mogu pridružiti apsolutno svi zainteresirani za upis na diplomski studij.

Kada je druženje?
Sve što te zanima možeš pitati sutra, u srijedu, 1. srpnja u 19:30 sati na online druženju sa studentima i nastavnicima sestrinstva!

Tko će sudjelovati na druženju?
Sve o diplomskom studiju Sestrinstvo- Menadžment u sestrinstvu na Sveučilištu Sjever reći će ti pročelnica doc. dr. sc. Marijana Neuberg, detalje o organizaciji nastave predstavit će koordinatorica za nastavu doc. dr. sc. Rosana Ribić, a sve o uvjetima upisa, načinu prijave, potrebnoj dokumentaciji, školarini, troškovima, rokovima i ostalom odgovorit će ti voditeljica referade, Sandra Cvetko, mag.oec.
Mogu li se i ja pridružiti? Kako?
Druženju se možeš pridružiti preko poveznice koja će biti objavljena 15 minuta prije početka druženja, točnije u 19 sati i 15 minuta ispod teksta ove objave i na društvenim mrežama Sveučilišta Sjever. Samo neka od pitanja koja možeš postaviti na ovom online druženju tiču se roka prijave za studij, uvjeta upisa, datum objave rezultata i rang lista za upis, iznos školarine i način plaćanja, obavezna dokumentacija za upis, itd.

Kad se pridružim moram li i ja nešto pitati ili mogu samo slušati?
Ako dobiješ odgovore na sva pitanja već tijekom razgovora, ne moraš ništa pitati. Druženje je neobavezno, a sigurni smo da će ti biti i više nego korisno!

Veselimo se susretu!

Druženju se možete pridružiti putem linka u nastavku: https://meet.google.com/fan-odkq-jen