Prva online obrana završnog rada na studiju Poslovanja i menadžmenta u Koprivnici

I na studiju Poslovanja i menadžmenta u Koprivnici putem aplikacije Google Meet uspješno obranjen prvi završni rad.

Student preddiplomskog studija poslovanja i menadžmenta Danijel Pandurić obranio je u petak 22. 05. 2020. godine završni rad „Trgovina 21. stoljeća i e-trgovina“ putem aplikacije Google Meet, čime je obrana ovog završnog rada ujedno prva on-line obrana završnog rada na studiju Poslovanja i menadžmenta u Sveučilišnom centru Koprivnica.
Kolega Pandurić stekao je titulu stručnog prvostupnika poslovanja i menadžmenta, mentor mu je bio doc. dr. sc. Igor Klopotan, predsjednica Povjerenstva doc. dr. sc. Ana Globočnik Žunac, a član Povjerenstva v. d. pročelnika studija Poslovanja i menadžmenta doc. dr. sc. Mirko Smoljić.
U završnom radu na metodološki i sadržajno prihvatljiv način student je analizirao profil kupaca koji se pojavljuju u 21. stoljeću, načine na koje takvi kupci vrše vlastite kupovine (i/ili) prodaje te kako tehnološki napredak gura i ovu granu gospodarstva naprijed pritom mijenjajući jedan od najstarijih poslova – trgovinu. U radu je definiran pojam trgovina i e-trgovina, napravljen je pregled napretka tehnologije i njen utjecaj na napredak trgovine te su prikupljeni i analizirani podaci o internetskoj trgovini u promatranom periodu.
Čestitamo kolegi Panduriću na uspješnoj obrani završnog rada s najvišom ocjenom te mu želimo uspjeh u daljnjem školovanju i pozicioniranje na tržištu rada.

Galerija