Obavijest o upisima i održavanju nastave u ljetnom semestru na studiju Odnosa s javnostima

S obzirom na aktualno epidemiološko stanje u Republici Hrvatskoj te odluke Vlade RH, upute MZO,  odluke Uprave Sveučilišta Sjever o načinu postupanja i mjerama zaštite i održavanju nastave na daljinu te odlukama o upisima i održavanje nastave na Odjelu, u ljetnom semestru akademske godine 2019./2020. Odjel za odnose s javnostima funkcionirat će na sljedeći način:

UPISI U PRVU ODN. VIŠU GODINU STUDIJA

1. godina

Upisi u prvu godinu studija za pristupnike koji se nisu upisali do početka provođenja posebnih mjera zaštite, odvijat će se, tijekom narednih dana, elektroničkim putem, uz prethodni kontakt zaduženog osoblja iz studentske službe. Tijekom narednih dana studentska služba (referada) javit će se svim studentima u slučaju bilo kakvih obavijesti ili potrebe za dostavom informacija.

Po prestanku mjera, obavezno unutar 14 dana, finalizirat će se procedura upisa dostavom originalne dokumentacije, čime će završiti upisna procedura. O pozivu za dostavu studenti će biti obaviješteni naknadno.

Studenti upisani u prvu godinu prije stupanja na snagu mjera zaštite pozivaju se da aktiviraju službene UNIN AAI@EduHr račune, podatke za aktivaciju kojih su dobili prilikom upisa.

Pozivaju se svi studenti da kontinuirano prate obavijesti na mrežnim stranicama i na osobnim UNIN AAI@EduHr računima.

2. godina

Upisi u višu godinu studija, također, će se odvijati elektroničkim putem tijekom narednih dana uz prethodni kontakt iz referade.

SVIM AKTIVNIM STUDENTIMA, u sustavu će se automatski pridružiti svi obavezni kolegiji 3. semestra, a tijekom idućeg tjedna i izborni kolegiji.

Pozivaju se svi studenti da kontinuirano prate obavijesti na mrežnim stranicama i na osobnim UNIN AAI@EduHr računima.

ODRŽAVANJE NASTAVE

1. godina

Sukladno Odluci rektora o provođenju upisa i odgodi nastave (u prilogu), nastava 1. semestra 1. godine studija odnosa s javnostima odgađa se do kraja rujna 2020. godine.

U ljetnom semestru akademske godine 2019./2020. studenti prve godine kojima je određena obaveza polaganja razlikovnih ispita odslušat će nastavu iz razlikovnih kolegija.

Raspored predavanja i način održavanja nastave bit će definirani i objavljeni naknadno.

Obavijesti će biti objavljivane na mrežnim stranicama Odjela odnosno Sveučilišta, kao i dostavljene na osobne UNIN AAI@EduHr e-mail adrese.

2. godina

Nastava u 3. semestru kreće prema objavljenom rasporedu, ali se neće održavati u prostorima Sveučilišta, već na daljinu, korištenjem Sustava za učenje na daljinu Merlin (https://moodle.srce.hr/2019-2020/?redirect=0)

Sve relevantne informacije vezane uz način održavanja nastave i studentske obaveze te konzultacije na pojedinom kolegiju bit će objavljivane na stranicama spomenutih kolegija.

Nastava iz izbornih kolegija za kolegije Strateško planiranje odnosa s javnostima (SPOJ) i Upravljanje informacijama NEĆE POČETI u subotu 21. ožujka, kako je predviđeno rasporedom, nego će o početku izvođenja nastave na ovim kolegijima studenti biti obaviješteni naknadno, nakon što se dovrši procedura dodjele izbornih kolegija.

Za sada se ne mijenja način održavanja ispita. Ako bude potrebe za održavanjem ispita na daljinu, studenti će o tome biti pravovremeno obaviješteni na svim ranije navedenim komunikacijskim kanalima.

Za bilo kakve dodatne informacije slobodno se javite pročelniku Odjela (darijo.cerepinko@unin.hr) ili predmetnim nastavnicima i suradnicima na njihove e-mail adrese.

Okolnosti jesu izvanredne, ali to ne znači da ne trebamo svi skupa dati najviše od sebe da ovaj semestar prođe što je moguće bolje. Čuvajte se, čuvajte jedni druge i budite odgovorni prema sebi i prema drugima.

Vidimo se uskoro!

doc. dr. sc. Darijo Čerepinko

Prilozi
  • Kategorija: oj