MOP 1. god., kolegij Prog. alati 1

Svi polaznici ovog kolegija  pozivaju se da se uključe u nastavu i učenje na daljinu (e-nastave i e-učenje) na sustavu Merlin za ovaj kolegij. Tamo je u točki I.7 razjašnjen način rada te su raspisane teme predavanja i zadaci vježbi koje studenti moraju proučiti i izraditi u svakom terminu predavanja i vježbi. Na temelju toga i tamo izložene literature polaznici kolegija obvezni su izraditi svoje zadaće s predavanja i zadaće s vježbi koje potom nakrcavaju na sustav. Studenti mogu računati da će im nastavnici na ovom kolegiju biti dostupni za tekstualne poruke („chat“) i el. poštu u terminima u kojima je održavana izravna nastava, a po potrebi i u drugom vremenu.

Molimo studente da, pogotovo u početku, prije slanja svojih datoteka pažljivo pročitaju sve naputke dane na sustavu Merlin, a ukoliko uoče neke  greške i nedosljednosti u tekstu molimo ih da ih jave. Obveze kod e-učenja treba obavljati okvirno u istim tjednim terminima kao i u normalnom rasporedu, što je u slučaju ovog kolegija srijeda navečer i tijekom četvrtka. No, u prvom tjednu vremenski prozor za slanje datoteka bit će otvoren i nešto dulje, upravo zato da se svi mi uhodamo i ugodimo cijelu metodologiju.

Na koncu, nadamo se da će većina polaznika ovog kolegija redovito i uspješno savladavati zadano gradivo s pomoću e-učenja.

Nositelj kolegija:  doc. dr. sc. R. Logožar, dipl. ing.

  • Kategorija: mop