Javna panel rasprava – predsjednički izbori 2019.

U sklopu programa “Podrum ponedjeljkom” koji se održava u podrumu Centra za mlade Varaždin u Preradovićevoj ulici, 17. veljače od 19 sati očekuje nas javna panel rasprava na temu predsjedničkih izbora održanih 2019. godine.

Nedavno održani predsjednički izbori u Hrvatskoj pokazali su nezainteresiranost za mlade. Je li to zaista tako, ali i kako su vizualno vođene kampanje kandidata probat ćemo saznati kroz raspravu u kojoj će sudjelovati panelisti,  među kojima su i pročelnici Odjela Sveučilišta Sjever doc.dr.sc. Darijo Čerepinko i doc.art. Robert Geček, zatim doc.dr.sc. Gabrijela Kišićek, urednik Varaždinskih vijesti Ivica Kruhoberec, te Nino Preložnjak iz Udruge mladih V.U.K.

Panel raspravu možete pogledati i uživo preko live streama koji omogućuje Magic NET d.o.o. u suradnji s Prvom školskom televizijom. Prijenos ćete moći pratiti na službenoj Facebook stranici Centra za mlade Varaždin.

Sve dodatne informacija vezane uz program “Podrum ponedjeljkom” možete pronaći na internetskim stranicama organizatora: www.vanima.hr .

Pozivaju se studenti Sveučilišta Sjever i ostali zainteresirani da prisustvuju na panel raspravi.