Gostujuće predavanje predstavnika tvrtke Marker na Sveučilištu Sjever

Sveučilišni centar Varaždin

Na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin u četvrtak, 30. siječnja 2020. održat će se gostujuće predavanje predstavnika poznate varaždinske tvrtke Marker- najnagrađivanije Hrvatske web agencije za uvođenje eCommerce rješenja. Predavanje će održati Ivica Kruhek, generalni direktor te Martina Leskovar, voditeljica dizajn tima. Tema predavanja bit će UI i UX dizajn u izradi web trgovina (korisničko iskustvo, prezentacija procesa projektiranja, implementacije i evaluacije inovativnih web korisničkih sučelja).

Tvrtka Marker d.o.o. može se pohvaliti značajnim uspjesima. Usluge tvrtke sastoje se od priprema tvrtki za uvođenje maloprodajne (B2C) ili veleprodajne (B2B) online prodaje, izrade web trgovine, marketinga za web trgovine, omnichannel rješenja i optimizacije za konverzije u zrelijim fazama poslovanja. Važno je istaknuti kako je Marker d.o.o. dobitnik priznanja HGK Varaždin u 2019. g. "Zlatna kuna" za najuspješnije malo trgovačko društvo.

Studenti će u sklopu ovog gostujućeg predavanja imati mogućnost da od predavača iz prve ruke doznaju iskustava u području UX dizajna na području web shopova, prvenstveno kroz prezentiranje procesa projektiranja, implementacije i evaluacije inovativnih webshop korisničkih sučelja te ostale srodne teme.

Predavanje će se održati u dvorani UNIN1, 36 s početkom u 16 sati.

Pozivaju se studenti da prisustvuju predavanju u što većem broju.