Poziv na sudjelovanje na konferenciji o inovacijama i komunikacijama - FOCUS

Pozivamo studentice i studente Sveučilišta Sjever, posebno na studijima Odnosa s javnošću i Poslovne ekonomije da se prijave za sudjelovanje na 5. konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama- Focus koja će se održati 17. i 18. listopada 2019. u kongresnom centru Terma Tuhelj.

Organizatori konferencije, Institut za integrirano-inkluzivne komunikacije jugoistočne Europe i agencija Apriori World osigurali su 10 besplatnih studentskih kotizacija za studente Sveučilišta Sjever.

Zainteresirani se trebaju javiti doc.dr. sc. Dariju Čerepinku na e-mail (darijo.cerepinko@unin.hr) zaključno s ponedjeljkom, 14. listopada. Potvrda o sudjelovanju na konferenciji opravdat će eventualni izostanak s nastave.

Peto izdanje konferencije održat će se pod motom „Bliže ljudima“, a događaj će po prvi puta trajati dva dana. Tijekom prvog dana održat će se debatni klubovi u okviru kojih će sudionici moći aktivno sudjelovati u odabranoj debati, a potom i čuti zaključke svih ostalih debata koji će sadržavati temeljne smjernice za izradu komunikacijske strategije i proračuna za svaku pojedinu aktivnost i temu predviđenih debata. Predavanja koja su na rasporedu tijekom drugog dana konferencije, ponudit će pak uvid u praktične primjere uspješnog komuniciranja u javnoj upravi i javnim tvrtkama.

Program konferencije je u privitku.

Prilozi