Otvorene studentske prijave za Weekend Media Festival

Dragi studenti,

u Rovinju se od 19. do 22. rujna 2019. godine održava dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog komunikacijskog festivala.

Dvanaesto izdanje Weekenda događanje je koje godišnje okupi više od 5.500 vodećih osoba i stručnjaka u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu. Predstavlja nove «pokretače», pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena i odlična zabava. U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, ovaj trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se marketingom, jeste li u agenciji ili ste njezin klijent, Weekend ćete napustiti s mnoštvom ideja i inspiracijom.

Sveučilište Sjever u suradnji s Weekend Media Festivalom tom prilikom omogućuje studentima Multimedije, oblikovanja i primjene, Multimedije, Medijskog dizajna, Ambalaže, Odnosa s javnostima te studentima Novinarstva besplatne kotizacije za sudjelovanje na ovom festivalu.

Zbog ograničenog broja kotizacija, prijave su moguće najkasnije do 1. rujna 2019. godine na e-mail adresu nikolina.hojsak@unin.hr

U prijavi i naslovu e-maila potrebno je navesti ime i prezime i studijski smjer.

Ne propustite ovu odličnu priliku i prijavite se na vrijeme!

*Napomena: Studenti koji su se prijavili prošle godine na WMF, a nisu istom prisustvovali zbog neopravdanih razloga, nemaju pravo prijave.