Fotografski natječaj za studente Sveučilišta Sjever u suradnji s PANDEMONIUM festivalom

Fotografski natječaj za studente Sveučilišta Sjever, neovisno o godini studiranja i smjeru, organizira PANDEMONIUM festival.

Ovaj festival održava se u kolovozu na plaži Zlatorog u blizini Umaga, a jedan od temeljnih ciljeva Pandemoniuma je promicanje nezavisne kulture te povezivanje neafirmiranih, ali i već poznatih glazbenika, kreativaca i umjetnika. Svakako je sloboda, kao način izražavanja, djelovanja i življenja, bitna poveznica među kreativcima, stoga je i tema ovog fotografskog natječaja SLOBODA.

Tema: Kako vidiš slobodu? Što te asocira na nju? Gdje su granice slobode? Ima li uopće sloboda granice? Budi kreativan i slobodan u izražavanju!

Sudionici: Sudjelovati mogu svi studenti Sveučilišta Sjever, redovni i izvanredni. Kotizacija se ne plaća.

Prijave: Natječaj traje od 12. lipnja do 7. srpnja 2019. godine.
Maksimalan broj radova je tri (3) po autoru, kolor ili crno-bijeli u digitalnom obliku. Preporuka 3000 px po dužoj stranici i 300dpi. Fotografije moraju biti bez potpisa i vodenih žigova na slici. Obavezan je opis fotografije u sustavu Mediapitch i preporuča se unos podataka u File info.

*Fotografije mogu biti korištene u svrhu promocije Pandemonium festivala. Slanjem fotografija na nagradni foto natječaj, sudionici prihvaćaju sve navedene uvjete određene pravilima natječaja.

Nagrada: Najboljih 20 fotografija bit će izložene na festivalskoj izložbi u trajanju od 8. do 11. kolovoza 2019. Pobjednik dobiva šator za dvije osobe na korištenje na festivalu, 4 vege obroka, 4 besplatna pića tijekom festivala i naravno garantiranu zabavu uz more.

Detalji o natječaju:
http://mediapitch.com/contests/34?fbclid=IwAR03BGd_jX2rxJw1u3imuWE6ENCWjCfEG6W_C--beDuObh0Qxju-wsrrw6Y