Prijavi se za stipendiju za EFA u Austriji

Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više različitih područja (ekonomija, zdravstvo, politika, pravo, poduzetništvo, tehnologija...) Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područja ekonomije i poduzetništva).

Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim eventima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih su osigurane potpune stipendije.

Ovo je izvrsna prilika za svaku mladu osobu da se umreži i stekne dodatna znanja iz vlastitog interesnog područja. Stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose 1.500 eura), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od 17 eura.


U privitku se nalazi detaljan opis samog Foruma, sa dodatnim informacijama kako se prijaviti, te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja.

Informacije su također dostupne na: https://www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska/ ili https://www.alpbach.org/en/.

Prilozi