Predsjednica uprave Carlsberga Croatia Helle M. Petersen na Sveučilištu Sjever u Koprivnici

srijedu, 03. travnja 2019. godine u 15 sati gostujuće predavanje na Sveučilištu Sjever u Koprivnici održati će Predsjednica uprave Carlsberga Croatia Helle M. Petersen. Naziv predavanja je: Predstavljanje Carlsberg Grupe i 5 stvari koje će vam pomoći da budete uspješni u biznisu.

Helle M. Petersen pridružila se Carlsbergu Croatia 2016. na poziciji predsjednice uprave Carlsberga Croatia i Carlsberga Hungary. U Hrvatsku je došla s pozicije potpredsjednice Komercijalnog i strateškog planiranja u Carlsbergu China. Helle u grupaciji Carlsberg radi već gotovo 20 godina, tijekom kojih je stekla višegodišnje iskustvo na različitim menadžerskim pozicijama.
Tijekom bogate karijere u grupaciji Carlsberg radila je u regijama Zapadne i Istočne Europe te u Aziji, u središnjem uredu, gdje je obavljala različite regionalne i lokalne funkcije. U svojoj karijeri Helle je stekla široko internacionalno iskustvo te posjeduje bogato komercijalno znanje, a ima diplomu iz poslovne administracije i magisterij iz međunarodnog marketinga.