"Industrija 4.0: Budućnost (vizualnih) komunikacija“ na Sjeveru

Sveučilišni centar Varaždin

U organizaciji Odjela za multimediju, Ekonomiju i Odnose s javnostima Sveučilišta Sjever, a u suradnji s vodećom hrvatskom komunikacijskom agencijom, Agencijom 404, u petak, 25. siječnja 2019. u 18 sati, u predavaonici UNIN2-110 održat će se predavanje i panel diskusija pod zajedničkim nazivom „Industrija 4.0: Budućnost (vizualnih) komunikacija“ u kojima će sudjelovati alumni i alumne Sveučilišta Sjever, pri čemu će sa studentima i nastavnicima te svima zainteresiranima podijeliti svoja iskustva rada u području digitalnih komunikacija te budućnosti digitalne komunikacije.

Uvodno predavanje, u kojem će kroz vlastite i projekte svjetskih agencija prikazati “Kako kreativno (ne) komunicirati”, održat će Fran Mubrin, bivši student Sveučilišta Sjever i kreativni direktor u Agenciji 404.

Glavni fokus u radu posvećuje vođenju tima, kreiranju inovativnih proizvoda i ideja za novu generaciju brendova i usluga. Vođen strašću njeguje holistički pristup pri stvaranju ideja iza kojih stoji priča, dizajn i tehnologija. Dvije godine za redom proglašen je najboljim mladim kreativcem na prestižnom natjecanju Croatia Young Lions te je predstavljao Hrvatsku u Cannesu na međunarodnom natjecanju kreativaca .

U nastavku će se Franu pridružiti još petero bivših studenata Sveučilišta – Jakov Košćak, Nikola Županić, Petar Božić, Marija Balen i Nino Plevnjak – koji će kroz kratku panel raspravu pod nazivom “Kako smo sa Sjevera došli u vodeću hrvatsku digitalnu agenciju” predstaviti što rade i kakav je bio njihov profesionalni put od Sjevera do vodeće hrvatske digitalne agencije, 404. Riječ je o nezavisnoj komunikacijskoj agenciji iz Zagreba koja je osnovana u lipnju 2014. godine te je u samo četiri godine narasla na 115 zaposlenika s uredima u Sarajevu i Zagrebu. Vrhunski tim stručnjaka s velikim iskustvom u području odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija klijentima osigurava podršku bilo da je riječ o svakodnevnoj suradnji na internim ili eksternim komunikacijama ili najzahtjevnijim projektima. Ovisno o zahtjevima klijenata tim 404 pruža i nove inovativne komunikacijske alate i modele.

Predavanje i panel diskusija otvoreni su za sve zainteresirane!