Ostvarena CEEPUS freemover mobilnost na Sveučilištu Innsbruck doc. dr .sc. Petra Kurečića

Doc. dr. sc. Petar Kurečić sudjelovao je u CEEPUS mobilnosti, kao freemover (mobilnost izvan akademske mreže), u razdoblju od 14.-21. ožujka 2018. godine. Mobilnost je ostvarena preko CEEPUS mreže, a financirana je sredstvima austrijske Službe za (akademsku) razmjenu (Österreichischer Austauschdienst, OeAD).

Institucija domaćin mobilnosti bio je Institut za politologiju pri Odjelu za politologiju Sveučilišta u Innsbrucku (na dijelu Sveučilišta posvećenom društvenim znanostima, skraćeno SoWi). Tijekom odvijanja mobilnosti, osim redovnih aktivnosti, održani su i sastanci s pročelnikom Odjela za politologiju prof. dr. Martinom Sennom i nositeljem J. Monnet katedre prof. dr. Andreasom Maurerom. Sudionik mobilnosti predstavio je domaćinima Sveučilište Sjever, kao i projektne aktivnosti na kojima radi i koje priprema. Dogovoreni su također koraci za daljnju projektnu suradnju na individualnoj i institucionalnoj razini.
Sudionik mobilnosti također i ovim putem zahvaljuje domaćinima sa Sveučilišta u Innsbrucku, OeAD-u i CEEPUS mreži na pomoći pri ostvarivanju ove izuzetno korisne mobilnosti.

Galerija