Održane promocije prvostupnika Sveučilišnog centra Varaždin

U Sveučilišnom centru Varaždin, 15. prosinca 2017. godine održane su svečane promocije prvostupnika povodom koje je promovirano ukupno 93 prvostupnika sestrinstva, 47 prvostupnika multimedije, oblikovanja i primjene, 44 prvostupnika tehničke i gospodarske logistike, 22 prvostupnika elektrotehnike, 26 prvostupnika strojarstva te 41 prvostupnik graditeljstva.

Pred prepunom dvoranom promovenata i uzvanika pozdravni govor održao je prorektor Sveučilišnog centra Varaždin, izv. prof. dr. sc. Damir Vusić koji je čestitao promoventima na napornom radu i trudu. Svečanosti promocije, osim pročelnika odjela SC Varaždin, nazočio je prof. dr. sc. Antun Stoić, prodekan za znanost Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu.

Nakon pozdravnog obraćanja, u izvanrednom ozračju promoventima su diplome sa stečenim akademskim zvanjima dodijelili pročelnici odjela preddiplomskih studija Sveučilišnog centra Varaždin.

Nakon svečane promocije i fotografiranja, za prvostupnike, njihove goste i druge uzvanike u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin organiziran je domjenak koji je protekao u veselom druženju nekadašnjih kolega i prijatelja.

Čestitamo našim prvostupnicima i prvostupnicama!