UNIN mail

Obavještavaju se korisnici da je sukladno najavama stari UNIN SquirrelMail webmail sustav (http://webmail.unin.hr) postao neaktivan.
Na njega se moguće prijaviti i pogledati stare poruke te isključivo služi samo kao arhiva. Međutim, nove poruke tamo se neće više isporučivati niti je poruke s njega moguće poslati.

Od 15.12.2014. u funkciji je novi UNIN Gmail webmail sustav (http://gmail.unin.hr) za unin.hr domenu na koji se korisnici prijavljuju sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetima. UNIN mail adresa korisnika je ostala nepromijenjena. Slika ekrana za prijavu u sustav te izgled Webmail sučelja nalazi se u prilogu ove obavijesti. Kod prijave je obavezno upisati korisničko ime s dodatkom @unin.hr na kraju. Lozinka je ista kao i kod UNIN korisničkog računa.

Korisnici Sveučilišta Sjever se mole da za službenu komunikaciju sa službama, nastavnicima i studentima koriste isključivo novi webmail sustav dostupan na: http://gmail.unin.hr. Isto tako, mail račun mogu postaviti i na svojim pametnim uređajima prema uputama koje se nalaze ovdje.

Galerija