Ne propustite gostujuće predavanje predstavnika Zagreb Design Week Festivala

Izvršni producenti Zagreb Design Week Festivala Tina Marković i Daniel Tomičić će u utorak, 12. ožujka u 15 sati na Odsjeku za medijski dizajn Sveučilišnog centra Koprivnica održati gostujuće predavanje. 

Festival Zagreb Design Week najveće je događanje za dizajn u Jugoistočnoj Europi. Već deset godina, jednom godišnje, predstavlja sve oblike dizajna izložbama, predavanjima, radionicama i filmskim projekcijama. Zagreb Design Week je za studente Medijskog dizajna vrlo važan tjedan u godini, osim što se Odsjek tradicionalno predstavlja kroz izložbu odsjeka, studenti i samoinicijativno prijavljuju svoje radove i osvajaju nagrade. Ovdje čitajte više o studentskoj nagradi osvojenoj na prošlom izdanju festivala. 

Tina Marković i Daniel Tomičić bave se produkcijom od 2008. godine. Prvi projekt bio je Auto(r), konferencija o dizajnu automobila, a najnoviji svjetlosna instalacija za Berlin Festival of Lights. ZGDW njihov je glavni projekt koji je proslavio deset godina najvećim izdanjem i gostovanjima u Bukureštu i Sofiji.