Budite dio UNIN Connect Weeka Sveučilišta Sjever – Najvećeg izdanja do sada!

Pripremite se na Tjedan karijera Sveučilišta Sjever, jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u regiji kada je riječ o povezivanju gospodarstva i društvene zajednice.

UNIN Connect Week održat će se od 13. do 17. svibnja 2024. godine u Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica.  Već sada tradicionalni Tjedan karijera ove će godine okupiti rekordan broj renomiranih poslodavaca i predstavnika poslovne zajednice te smo spremni na najveće i najuzbudljivije izdanje do sada.

Sveučilište Sjever jedino je hrvatsko sveučilište koje organizira Tjedan karijera s panel raspravama i bogatim programima svakog dana Tjedna karijera, i to prva tri dana u Sveučilišnom centru Varaždin i dva dana u Sveučilišnom centru Koprivnica, a interes od strane poslodavaca kao i od strane studenata svake je godine sve veći.

Uz veliku potporu Varaždinske županije, Hrvatske gospodarske komore i ostalih partnera UNIN Connect Week je postao sinonim za inovaciju, izvrsnost i nevjerojatne karijerne prilike. Rekordan interes poslodavaca za ovogodišnje izdanje jamči neponovljivu priliku da se povežete s najboljima u industriji i budete dio jedinstvenog događaja na kojem tvrtke i poslodavci upoznaju studente, svoje buduće kadrove, a studenti pritom imaju priliku ostvariti izravnu suradnju s budućim poslodavcima i steći nove kontakte.

UNIN Connect Week je događaj koji mijenja igru na tržištu rada u našoj regiji te nije samo još jedan tjedan karijera već je prilika za revoluciju u povezivanju poslovne zajednice i studenata te stvaranje mostova između talenata i poslodavaca.

Pridružite nam se i budite dio ovog nevjerojatnog iskustva na Sveučilištu Sjever!

Studenti - pokažite svoj potencijal, istaknite svoje vještine i osvojite svoju budućnost! Poslodavci – predstavite svoj rad i otvorite vrata vrijednim i kreativnim stručnjacima koji svojim znanjima mogu transformirati vaše poslovanje na još jednu stepenicu više!

Vidimo se od 13. do 17. svibnja na Sveučilištu Sjever i budite dio revolucije u svijetu karijera na Connect Weeku!