Dani Erasmusa obilježeni na Sveučilištu Sjever

Od 9. do 14. listopada 2023. godine održani su 7. po redu Erasmus dani kojima se slavi uspjeh programa Erasmus+. Brojnim događanjima diljem Hrvatske u obilježavanju se priključilo i Sveučilište Sjever. Predstavnice Odjela za znanost, umjetnički rad i međunarodnu suradnju, institucionalna koordinatorica za međunarodnu suradnju i prorektorica za znanstveno-umjenički rad i međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Anica Hunjet, Erasmus+ koordinatorica Martina Rajič i Nikolina Topolko, voditeljica stručnih poslova za znanost i umjetnički rad, su informativnim predavanjima na pojedinim studijskim programima upoznale studente sa specifičnostima programa Erasmus+, mogućnostima studenata u okviru tog programa te kako mogu sudjelovati i pripremiti se za mobilnost.

Kroz dane obilježavanja na Sveučilištu su bili postavljeni štandovi gdje su studenti mogli pronaći sve potrebne informacije o programu Erasmus+ ali i iz prve ruke čuti iskustva studenata koji su bili dio programa.

Sudjelovanje u programu donosi novo i nezaboravno iskustvo, kako u vidu razvoja stručnosti i stjecanja znanja tako i u osobnom rastu. Dani Erasmusa najbolja su prilika da takve priče dođu do svih studenata Sveučilišta Sjever i potaknu ih na uključivanje.