Dolazna Erasmus+ mobilnost iz Ukrajine, Ekonomski fakultet Užhorodskog nacionalnog sveučilišta

U razdoblju od 25. studenog do 3. prosinca 2022. godine, u okviru Eramus+ projekta KA171, Sveučilište Sjever su posjetili dekan Ekonomskog fakulteta Užhorodskog nacionalnog sveučilišta (UzhNU - https://www.uzhnu.edu.ua/) prof. dr. sc. Vitaliy Serzhanov te prodekan za međunarodne odnose doc. dr. sc. Volodymyr Andryshyn.

Održani su sastanci s prorektoricom za znanstveno - umjetnički rad i međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Anicom Hunjet i pročelnikom Odjela za poslovnu ekonomiju prof. dr. sc. Rončevićem te članovima Odjela uz dogovore o mogućim partnerima u području znanstvene suradnje, diskusije o zajedničkim znanstvenim radovima i pripremi buduće suradnje i budućih Erasmus+ aktivnosti - daljnji razvoj prioritetnih područja kao što su akademska i znanstvena suradnja, te mobilnost studenata i nastavnika.

Važan element posjeta bio je također sastanak s predstavnicima Odjela za fizioterapiju Sveučilišta Sjever s ciljem pripreme interdisciplinarnog projekta.

Ova Erasmus + mobilnost nastavak je uspješne suradnje između Sveučilišta Sjever i Nacionalnog sveučilišta Užhorod, uz posebnu potporu doc. dr. sc. Alekseja Aniskina.

Galerija