Proširi vidike i izaberi eSTUDENT - počinju prijave za novu akademsku godinu

eSTUDENT je otvorio prijave za nove članove u akademsku godinu 2021./2022. Prijave počinju danas, 23. rujna, i traju sve do 7. listopada 2021. u ponoć. Ako si proaktivan student koji želi obogatiti svoj studentski život volontiranjem, učenjem korisnih vještina, upoznavanjem novih, sebi sličnih ljudi i ludom zabavom, onda je eSTUDENT udruga za tebe.

Nakon prijave, rješavanja case-a i intervjua s voditeljima možeš proširiti svoje vidike i postati dio jedne od najvećih studentskih udruga u Hrvatskoj koja ove godine slavi 18. godina postojanja. U 8 skupina i 20 timova ima mjesta za studente iz tri grada, Zagreba, Rijeke i Varaždina, kao i svih usmjerenja. Jednako su nam potrebni STEM-ovci kao društvenjaci, ali i kreativci.

eSTUDENT je udruga koja se prvenstveno bavi organizacijom studentskih projekata i natjecanja, ali i raznim drugim projektima. Na taj način naši članova, ali i ostali studenti imaju priliku sudjelovati u neprestanom networkingu kako s akademskom zajednicom, tako i s gospodarskom.

Svoje vidike možeš proširiti u područjima project managementa, komunikacije s partnerima, marketinga, dizajna, odnosa s javnošću, event managementa, ljudskih potencijala, programiranja, multimedije, prava i financija, humanitarnog rada, edukacija te popularizacije znanosti.

Ovo je bio samo uvod! Kroz nekoliko dana moći ćeš detaljnije pročitati o svakoj od skupina i timova na našoj web stranici Udruge  ili na webu namijenjenom pristupnom procesu. Također nas zaprati i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i LinkedIn gdje možeš saznati više o Udruzi. A tu je i naš newsletter kako ne bi propustio novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini.

Galerija