Studentski život na Sveučilištu Sjever ima brojne čari i daje predivne uspomene i razna prijateljstva, ali prije svega uči odgovornosti

Lovro Šignjar student je treće godine preddiplomskog studija elektrotehnike na Sveučilištu Sjever. Zašto je upisao ovaj studij na Sveučilištu Sjever te što kaže o svom dosadašnjem iskustvu studiranja pročitajte u nastavku:

„Student sam treće godine preddiplomskog stručnog studija elektrotehnike na Sveučilištu Sjever i živim u okolici Koprivnice.  Sama odluka za upis na Sveučilište Sjever je „pala“ kada sam vidio koje ćemo kolegije slušati, no i to što je u Varaždinu i samim time nije daleko od mog mjesta stanovanja samo je dodatno učvrstilo moju odluku. Profesori su pristupačni i spremni dodatno pojasniti gradivo ako ga nismo razumjeli. Jedno od najboljih iskustava vezano uz struku bilo mi je na drugoj godini kada se preko ljeta održavala stručna praksa koju sam sa zadovoljstvom odradio i mnogo naučio.

Tijekom studiranja stekao sam novi hobi-  3D ispis i modeliranje. Onaj osjećaj kada nešto zamislite i u kraćem roku imate tu zamisao u rukama doista je neprocjenjiv. Kao mladi elektrotehničar volim raditi „s vlastitim rukama“ – od popravaka kućanskih aparata ili izrada manjih elektroničkih sklopova, stoga je upis na ovaj studij bio logičan odabir i nisam pogriješio.

Moj plan je u što kraćem roku otvoriti vlastitu radnju kako bih mogao bez ograničenja eksperimentirati i raditi na svom ugledu u lijepoj našoj. Ja sam odabirom Sveučilišta Sjever veoma zadovoljan - što zbog samog grada, što zbog kvalitete Sveučilišta.

Moja poruka budućim studentima i srednjoškolcima jest da svakako okušaju studentski život na Sveučilištu Sjever koji ima brojne čari i daje predivne uspomene i razna prijateljstva, ali prije svega uči odgovornosti, koja je neophodna za daljnji razvoj karijere.“