Ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje održat će online predavanje na Sveučilištu Sjever

Ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, prof. dr. sc. Jasmina Havranek će u okviru kolegija Upravljanje znanjem na poslijediplomskom specijalističkom studijskom programu Poduzetništvo i EU fondovi održati predavanje na temu “Ljudski potencijali kao čimbenik kvalitete u organizaciji”.

Predavanje će se održati u četvrtak, 25. ožujka 2021. godine u 17:00 sati preko sustava Google Meet.

Prof. dr. sc. Jasmina Havranek rođena je u Zagrebu, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu gdje je i doktorirala. Godine 2001. izabrana je u zvanje redovitog profesora u trajnom zvanju na istom fakultetu, gdje i predaje na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju te sudjeluje na raznim znanstvenim i stručnim projektima.

Prof. Havranek bila je urednica i/ili članica uredništva nekoliko domaćih i stranih časopisa, Bila je aktivna u međunarodnoj mljekarskoj organizaciji (FIL – IDF), FAO, a bila je i predstavnica RH u Helsinškoj grupi za žene u znanosti.

Za svoj rad profesorica Jasmina Havranek dobila je mnogo značajnih priznanja od kojih izdvajamo:
2007. – odlikovanje Predsjednika Republike Hrvatske Redom Danice hrvatske s likom Ruđera Boškovića
2001. – Godišnju državnu nagradu za znanost u području biotehničkih znanosti za značajno znanstveno dostignuće, posebice za istraživanja kvalitete mlijeka i mliječnih proizvoda
1976. – nagradu za znanstveni rad Farmaceutske tvrtke “Krka”
Nositeljica je Spomenice Domovinskog rata.

Na predavanje se možete uključiti preko poveznice https://meet.google.com/gpk-yhoa-psf