Završna konferencija projekta "Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever"

Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta "Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever" koja će se održati u ponedjeljak, 11. siječnja 2021. u 11 sati, zbog epidemioloških razloga, u online formatu.

Podsjetimo, projekt "Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever" sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegova je ukupna vrijednost 1.244.153,28 kuna.

Nositelj projekta je Sveučilište Sjever, a partneri na projektu su Strojarski fakultet Slavonski Brod i Hrvatsko društvo za materijale i tribologiju.

Svrha ovog projekta je internacionalizacija diplomskog studijska strojarstva Sveučilišta Sjever (UniN) kroz pripremu dvadeset kolegija na engleskom jeziku te povećanje mobilnosti studenata i nastavnog osoblja. Kroz projekt intenzivno će se raditi na povećanju dolaznih i odlaznih mobilnosti stručnjaka koji sudjeluju u transferu znanja u visokom školstvu. Navedeni ciljevi ostvarit će se kroz aktivnosti koje uključuju poboljšanje znanja engleskog jezika na predtercijarnoj i tercijarnoj razini. U sklopu projekta predviđen je i prijevod šest kolegija diplomskog studija strojarstva što će omogućiti horizontalnu mobilnost stranih studenata između dvije visokoškolske ustanove čime će se osigurati dovoljan broj i raznovrsnost kolegija koje će studenti imati mogućnost odabrati.  Ovaj projekt predstavlja alat i mogućnost za stvaranje boljih i nužnih uvjeta za povećanje mobilnosti na svim razinama. Ti uvjeti doprinijet će porastu kvalitete studija kroz njegovu internacionalizaciju, a time posredno i cijelom gospodarstvu regije.

Projekt se provodio ukupno 24 mjeseci.

Poveznica za sudjelovanje na konferenciji nalazi se ovdje:  https://meet.google.com/pxn-mmoy-doi

Klikom na pozivnicu u privitku ili OVDJE možete pristupiti prijavnici za sudjelovanje na konferenciji te vas ljubazno molimo da ju ispunite do 8. siječnja 2021.

*Fotografija: Dominik Sever
Galerija