Poziv studentima za sudjelovanje u projektu Sveučilišta Sjever "eRadio za drugu šansu"

U sklopu projekta „eRadio za drugu šansu“  čiji je nositelj Sveučilište Sjever pozivaju se studenti s odgovarajućim znanjima i vještinama na angažman putem studentskih ugovora i to za:

1) Prilagodbu medijskog sadržaja ICT dostupnosti – 10 studentskih ugovora
Sveučilište Sjever provodi projekt „eRadio za drugu šansu“ koji se sufinancira iz sredstava Europskog socijalnog fonda. U okviru projekta, proizvest će se novi audio medijski sadržaj - radijske emisije s minimalno 15 min govornog sadržaja. U svrhu prilagodbe audio medijskog sadržaja ICT dostupnosti osobama s invaliditetom angažirat će se 10 studentica/studenata s odgovarajućim znanjima i vještinama, putem studentskih ugovora po tarifi studentskog servisa od 25 kn/sat (1 ugovor obuhvaća 20 radnih sati i obvezu prilagodbe medijskog sadržaja 7 radijskih emisija).

Zadaća:
- kreiranje tekstualne inačice (transkripcija) objavljenog audio sadržaja za objavu na mrežnoj stranici studentskog portala Pressedan.hr,
- kreiranje video inačice objavljenog audio sadržaja s nadodanim podnaslovima (titlovanje) i objave na YouTube kanalu Pressedan.hr.
2) Kreiranje podstranice i održavanje mrežnih stranica - 1 studentski ugovor
Angažirat će se studentica/student koji su kroz studij novinarstva/medijskog dizajna/multimedije i dr. stekli vještine korištenja odgovarajućih alata i uredničkih programa, u obimu od 5 sati rada mjesečno po tarifi studentskog servisa od 50 kn/sat za vrijeme trajanja projekta (15 mjeseci).
Zadaća:
- izrada mrežne podstranice projekta „eRadio za drugu šansu“, održavanje te ažuriranje stranice,
- postavljanje/objavu gotovih sadržaja i praćenje i uređivanje drugih obavijesti i sadržaja promidžbenog karaktera o odvijanju projekta, na postojećem portalu Pressedan.hr i društvenim mrežama Facebook, LinkedIn, Twitter i Youtube kanalu Sveučilišta Sjever.

Odgovarajuće studentske prijave za oba zadatka se primaju na e-mail adresu: zebagaric@unin.hr do 22.10.2020. godine.

Veselimo se Vašim prijavama!

oznaka vidljivosti

Prilozi