Na svečanoj promociji u Sveučilišnom centru Varaždin promovirana 344 stručna prvostupnika/ prvostupnice Sveučilišta Sjever

Sveučilišni centar Varaždin

Na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin proteklog su tjedna, u petak 21. veljače te u subotu 22. veljače 2020. godine održane svečane promocije stručnih prvostupnika/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) šest Odjela Sveučilišta Sjever.

Na ovom izuzetno svečanom događaju kako za same promovente, njihove obitelji i poznanike, tako i čitavo Sveučilište Sjever promovirana su ukupno 344 stručna prvostupnika/ prvostupnice.

Na Odjelu za elektrotehniku promovirano je 14 stručnih prvostupnika/ prvostupnica inženjera/ka elektrotehnike, a za najboljeg studenta generacije nagradu je dobio Filip Kralj.

Na Odjelu za strojarstvo promovirano je ukupno 28 stručnih prvostupnika/ prvostupnica inženjera/ka strojarstva, a nagradu za najboljeg studenta generacije primio je promovent Leo Lovrenčić.

Na Odjelu za multimediju promovirano je ukupno 47 stručnih prvostupnika/prvostupnica (baccalaureus/ baccalaurea) inženjera/inženjerki multimedijske i grafičke tehnologije, a nagradu je za najbolju u grupi primila Tina Žerjav.

Na Odjelu za logistiku i održivu mobilnost promovirano je ukupno 50 studenta, odnosno stručnih prvostupnika/prvostupnica (baccalaureus/ baccalaurea) inženjer/inženjerka tehničke i gospodarske logistike od kojih je nagradu za najbolju u promoviranoj grupi primila Nives Domjan.

Na Odjelu za graditeljstvo promovirano je ukupno 40 stručnih prvostupnika/prvostupnica (baccalaureus/ baccalaurea) inženjer/inženjerka građevinarstva te je nagradu za najbolju primila promoventica Tea Horžić.

Subota, 22. veljače bila je rezervirana za svečane promocije Odjela za sestrinstvo; u 4 grupe promovenata, točnije ukupno 165 novih stručnih prvostupnika/prvostupnica (baccalaureus/ baccalaurea) sestrinstva. U 4 promovirane grupe nagrade za najbolje studentice promoviranih grupa primile su redom Janja Kolenko, Kristina Leščanec Viktorovski, Ena Novak i Ivana Goričanec.

Svečane diplome i nagrade za najbolje studente promoventima su uručili pročelnici Odjela Sveučilišta Sjever.

Još jednom od srca čestitke svim promoventima koji su svečanim činom dodjele diploma na Sveučilištu Sjever pred svojim nastavnicima, obiteljima, prijateljima i poznanicima stekli stručna zvanja!

Galerija fotografija studenata  nalazi se u privitku.