Nastava „Informatike“ u poduzetničkom inkubatoru ENTER Koprivnica

Dana 22. siječnja 2020. studenti prve godine diplomskog sveučilišnog studija Medijski dizajn i studija Komunikologija, mediji i novinarstvo u okviru predmeta „Informatika“ pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Ljerke Luić i dr.sc. Slavena Brumeca sudjelovali su u provedbi terenske nastave u poduzetničkom inkubatoru ENTER Koprivnica.
Direktorica Martina Mak uvodnim predavanjem upoznala je studente s djelatnošću inkubatora, pri čemu je posebno istaknula otvorenost inkubatora za suradnju sa svim studentima Sveučilišta Sjever. Naglasila je da svaki student koji ima konkretnu kreativnu poduzetničku ideju i plan kako od te ideje pokrenuti posao dobrodošao je u ENTER, koji je otvoren i za suradnju u realizaciji završnih i diplomskih radova te doktorskih disertacija.
U okviru održane nastave studenti su razgledali prostor ENTER-a, upoznali se s mogućnostima 3D printera, tehnikom holograma, primjenom raznih informatičkih tehnologija koje ENTER nudi u okviru svoje djelatnosti i zabavili se uz VR igrice :)