Natječaj za dizajn logotipa

Hrvatski kulinarski savez raspisuje natječaj za dizajn logotipa za manifestaciju „Dani Hrvatskog kulinarstva“

Manifestacija „Dani hrvatskog kulinarstva“ središnje je i najznačajnije događanje kulinarske struke u RH. Do sad je održano 12 izdanja ove manifestacije s ciljem popularizacije kuharske i slastičarske struke te hrvatske kulinarske baštine, a ujedno i isticanja njenog gospodarskog i turističkog potencijala. Ovogodišnji Dani hrvatskog kulinarstva će se održati u razdoblju od 18. – 22. studenog u hotelu „Minerva“ u Varaždinskim Toplicama.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI:
Na natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane pravne i fizičke osobe. Prijavitelj može prijaviti i više od jednog logotipa.

NAGRADA:
Prijavitelj čije se grafičko rješenje odabere dobiva novčanu nagradu od 500,00 kuna te poklon paket sponzora.
Ostali sudionici dobivaju pismeno priznanje o sudjelovanju u natječaju.

DIZAJN LOGOTIPA:
Logotip mora biti povezan s tematikom kulinarstva te sadržavati tekst “Dani hrvatskog kulinarstva”. Mora biti prilagođen za korištenje na različitim promo materijalima (banneri, letci, brošure, društvene mreže, tekstilni proizvodi (kuharske kape, marame)). Logo se mora dostaviti u JPEG i PDF formatu.

Logo mora biti originalni rad prijavitelja. Prijavitelj jamči da dizajn do sada nije javno objavljivan.

UVJETI KORIŠTENJA LOGOTIPA:
Nakon završetka natječaja logotip postaje vlasništvo HKS-a te ga isti može koristiti u svrhu promocije manifestacije “Dani hrvatskog kulinarstva”. Prijavom na natječaj, prijavitelj potvrđuje suglasnost s uvjetima korištenja. Manje izmjene loga su moguće u dogovoru s autorom. Pobjednik natječaja dužan je grafičko rješenje dostaviti u vektorskom formatu.

ROK ZA PRIJAVU:
Prijavitelji svoje prijedloge loga mogu poslati na mail adresu hks@kuhar.hr do 3. lipnja 2019. godine do 12:00, s naznakom “Dizajn loga za Dane hrvatskog kulinarstva”, zajedno s prijavnicom. Članovi izbornog povjerenstva (komisija od 11 članova sačinjeni od članova upravnog odbora HKS-a i Ureda HKS-a ) će u roku od 5 dana od završetka natječaja odabrati logo te javno objaviti obavijest o odabiru na službenoj stranici HKS-a (kuhar.hr).

Članovi izbornog povjerenstva zadržavaju pravo ne prihvaćanja ni jednog od prijavljenih grafičkih rješenja.

Natječajnu dokumentaciju možete preuzeti OVDJE.