Predstavljen projekt "Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever"

U utorak, 9. travnja Sveučilište Sjever, Sveučilišni centar Varaždin, Odjel za strojarstvo, predstavio je projekt "Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever" koji je usmjeren na povećanje mobilnosti studenata i nastavnika kroz pripremu dvadeset kolegija diplomskog sveučilišnog studija strojarstva na stranom jeziku, uređenje infrastrukture za mobilnost, poticanje odlazne mobilnosti studenata i nastavnika te promociju novo razvijenog programa na specijaliziranim sajmovima visokog školstva.

Realizacijom projekta značajno će se povećati kvaliteta nastave na diplomskom studiju strojarstva te mobilnosti približiti nacionalnom prosjeku.

Projekt će trajati do listopada 2020. godine, a ukupna vrijednost projekta je 1.244.153,28 HRK i u potpunosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda. U provedbi projekta sudjelovat će Sveučilište Sjever zajedno sa cijenjenim partnerima, Strojarskim fakultetom Slavonski Brod (SFSB) i Hrvatskim društvom za materijale i tribologiju (HDMT).

Više o samom projektu možete pročitati na linku:

https://www.unin.hr/2018/12/internacionalizacija-diplomskog-studija-strojarstva-na-sveucilistu-sjever/