Okrugli stol „Budućnost u Hrvatskoj“, tribina i otvorenje izložbe „Zajedno smo 60 godina“

U sklopu velike nacionalne akcije „Hrvatska pamet Hrvatskoj“, u utorak 23. travnja 2019. u Sveučilišnom centru Koprivnica održava se okrugli stol „Budućnost u Hrvatskoj“, organiziran u suradnji Sveučilišta Sjever, Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika.

Okrugli stol započinje u 10 h u dvorani 108, prvi kat. Nakon okruglog stola u 11 h u dvorani 108 u okviru interaktivne tribine bit će predstavljen studentski natječaj u pisanju projekata, kojim Večernji list grupa nagrađuje izvrsnost hrvatskih studenata, a gosti poduzetnici podijelit će s okupljenima svoje uspješne poslovne pothvate i projekte ostvarene u Hrvatskoj.

U 12 sati slijedi otvorenje izložbe povodom jubilarne obljetnice Večernjeg lista „Zajedno smo 60 godina“ u predvorju na 1. katu Sveučilišta Sjever.

Okrugli stol u Koprivnici dio je aktivnosti koje Večernji list i Poslovni dnevnik provode u sklopu velike nacionalne akcije „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ koju su pokrenuli u godini obilježavanja 60. rođendana Večernjeg lista i 15. rođendana Poslovnog dnevnika, a čiji je cilj progovoriti o važnosti zadržavanja mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj. Diskusija će okupiti predstavnike poslovne, akademske i političke javnosti od kojih ćete imati priliku čuti koje mjere provode kako bi potaknuli buduće naraštaje na ostanak i razvoj.

Prilozi