Dolazna CEEPUS mobilnost sa University of Applied Sciences Burgenland

U okviru CEEPUS programa mobilnosti u svrhu podučavanja, u periodu od 4. do 29 lipnja 2018. na Sveučilištu Sjever boravila je prof. dr. sc. Irena Zavrl sa University of Applied Sciences Burgenland (Austria). 

Prof dr.sc. Zavrl tom je prilikom izrazila veliko zadovoljstvo iskustvom rada na Sveučilištu Sjever, a posebno studentima Odjela poslovna ekonomija kojima je u sklopu svoje mobilnosti održala predavanja: "Bilo mi je veliko zadovoljstvo i  pogotovo još veća čast,  dijeliti znanje s vašim studentima. Raditi sa studentima koji imaju veliko znanje, ali  i veliko iskustvo u interkulturalnoj komunikaciji,  lijepa je prilika naučiti još nešto novo. Svi su studenti bili jako radišni i aktivni su slušači. Nadam se da će mi se opet pružiti prilika raditi s njima, jer su baš nešto posebno. Čestitala bi vodstvu sveučilišta na uspjesima sa studentima."

Sveučilište Sjever aktivno radi na međunarodnoj suradnji i razmjenama s drugim visokoškolskim obrazovnim institucijama, kako u svrhu dolaznih i odlaznih mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja, ali i mobilnosti studenata.

Galerija