Obilježavanje Tjedna EU fondova

U tjednu od 24. do 27.travnja 2018. godine u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održat će se "Tjedan EU fondova". Događanje je zamišljeno na način da svaki dan budu predstavljeni određeni Operativni program ili Programi unije i to na različitim lokacijama (Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica).

Cilj događaja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova, kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

Kao nacionalno tijelo odgovorno za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti o korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova), u suradnji s partnerskim institucijama, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osmislio je petodnevni program tijekom kojeg će se predstaviti aktualne mogućnosti EU sufinanciranja, rezultati i uspješni projekti te izazove s kojima se prijavitelji najčešće susreću u praksi.

Pozivamo Vas da posjetite Tjedan EU fondova, u četvrtak, 26. travnja 2018. kada ćete moći čuti više o mogućnostima financiranja iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., više o budućim pozivima te primjere uspješnih korisnika, a na samom ulazu u dvorane (poslovnog centra City Plaza Zagreb, Slavonska avenija 6) moći ćete posjetiti Sajam EU mogućnosti koji će se održati u razdoblju od 9 do 17 sati.

Cjelokupni program Tjedna EU fondova objavljen je na stranici www.strukturnifondovi.hr na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/TjedanEUfondova.

Naglašavamo kako je za sudjelovanje obvezna prethodna prijava putem prijavnog obrasca na gore navedenoj elektroničkoj adresi.