Davor Bruketa održao gostujuće predavanje - Sveučilišni centar Koprivnica

U četvrtak, 30. studenoga 2017. godine u Sveučilišnom centru Koprivnica gostujuće predavanje održao je Davor Bruketa, jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera i suvlasnik reklamne agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Pred prepunom dvoranom u kojoj se tražila stolica ili klupa više, Davor Bruketa je studentima i svim zainteresiranim na originalan i zanimljiv način govorio o svom putu od mladog kreativca do uspješnog poduzetnika, svijetu marketinga i kako uspjeti u njemu. Na predavanju Bruketa je studentima pokazao fotografije i videe svojih najkreativnijih ali i najuspješnijih projekata za razne domaće i međunarodne klijente.

Nasmiješena i zainteresirana lica studenata potvrda su da je Bruketa održao izvrsno motivirajuće predavanje gdje su prikazane sve prednosti uspješnih kreativnih industrija.

Davor Bruketa je još za vrijeme svog studiranja s kolegom Nikolom Žinićem pokrenuo agenciju Bruketa&Žinić OM, koja danas nosi naziv Bruketa&Žinić&Grey gdje radi kao kreativni direktor i voditelj tima. Agencijski projekti osvojili su više od 450 međunarodnih stručnih nagrada, a agencijski se radovi kontinuirano objavljuju u nekima od najuglednijih stručnih publikacija u svijetu.