7. međunarodni znanstveni interdisciplinarni simpozij filozofije medija

Poštovani

pozivamo Vas na sudjelovanje na sedmi po redu međunarodni znanstveni interdisciplinarni simpozij filozofije medija. Nekoliko je bitnih novina u radu simpozija pa Vam odmah skrećemo pozornost na njih:

  • Ne plaća se kotizacija, a svakom je sudioniku osigurana knjižica sažetaka, te zbornik radova s prethodnoga skupa.
  • Skup se održava u Zagrebu (u dvorani koja je od središnjeg Trga bana Jelačića udaljena svega 100-200 metara)
  • Skup će se uključiti u manifestaciju Tjedan filozofskih i srodnih istraživanja u okvirima koje će biti upriličen niz okruglih stolova, razgovora, nastupa, te prezentiranja aktivnosti grupa i inicijativa koje se u svom radu oslanjaju na filozofiju.
  • Predstavljeni radovi bit će prezentirani u časopisu In medias res, a najbolji od radova u zborniku koji će biti objavljen do sljedećeg simpozija.
  • Sve ćemo potencijalne sudionike izvijestiti blagovremeno o novim prihvaćenim aktivnostima i inicijativama koje će se realizirati na skupu (prijedloge kojih nam možete slati).

Skup će se održati u četvrtak i petak 21. i 22. 9. u Zagrebu. Za subotu 23. 9. je predviđeno zajedničko druženje u filozofskoj kući udruge Xantipa. U nedjelju kreće autobus za Cres na simpozij HFD-a pa će se sudionici ovog skupa koji žele sudjelovati i na simpoziju na Cresu moći odmah priključiti sudionicima ovog simpozija.

Poziv i prijavni obrazac nalaze se u prilogu ove obavijesti.

Prilozi