O marketingu neprofitnih organizacija na gostujućem predavanju će govoriti Matej Stoprd

U okviru marketinških kolegija dr. sc. Ana Mulović Trgovac 16. siječnja 2024.  organizira gostujuće predavanje na temu Marketing neprofitnih organizacija. Gost predavač je student Sveučilišta Sjever Matej Stoprd koji ovime najavljuje i knjigu Marketinška komunikacija neprofitnih organizacija. Predavanje će se održati u Sveučilišnom centru Koprivnica, u dvorani A07 u 15:15 sati. 

Matej Stoprd na Sveučilištu Sjever stekao je zvanje prvostupnika ekonomije, te studira na diplomskom studiju Održive mobilnosti i logističkog menadžmenta.

Gostujuće predavanje je ujedno i najava knjige pod naslovom Marketinške komunikacije neprofitnih organizacija. Kao autor objavljuje radove za časopis Udruga.hr, polazi osposobljavanje za časnika u vatrogastvu te je zaposlen u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Aktivni je član i dobrovoljac vatrogasnog društva 19 godina, trenutno u funkciji Zapovjednika,  delegat Vatrogasne zajednice u Županiji te povjerenik Civilne zaštite, nositelj Srebrne vatrogasne plamenice za hrabrost i požrtvovnost na vatrogasnim intervencijama, odlikovan brončanom vatrogasnom plamenicom i brončanom vatrogasnom medaljom za poseban doprinos zaštiti od požara u vatrogastvu te vatrogasnom spomenicom za 10 godina članstva.

Uključen je u javni i društveni život, a osobito u razvoju vatrogastva. Posvetio je sav svoj rad unapređenju društva od požara, prevenciji i edukaciji najmlađih. Vrijedi dodati kako je kandidat za zlatnu plaketu grada Đurđevca.