Grad Koprivnica otvorio Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima Sveučilišta Sjever

Studente prve godine prijediplomskih studija prehrambene tehnologije, logistike i mobilnosti te zaštite okoliša, recikliranja i ambalaže, i to njih 20  iz cijele Republike Hrvatske, Grad Koprivnica će stipendirati u jednokratnom iznosu od 968,00 eura. Od 6. rujna 2023. godine objavljen je javni natječaj Grada Koprivnice za dodjelu stipendija stoga Sveučilište Sjever obavještava sve studente koji zadovoljavaju uvjete natječaja da budu brzi i pošalju svoje prijave.

Šest stipendija namijenjeno je studentima prve godine stručnog prijediplomskog studija logistike i mobilnosti, te po sedam stipendija za studente prve godine stručnog prijediplomskog studija prehrambene tehnologije i sveučilišnog prijediplomskog studija zaštite okoliša, recikliranja i ambalaže. Važno je napomenuti da pravo na stipendiju ostvaruju svi redovni studenti, državljani Republike Hrvatske, neovisno o prebivalištu.

Svi uvjeti javnog natječaja objavljeni su na službenim stranicama Grada Koprivnice, a natječaj je otvoren do 18. rujna 2023. godine.

Ovime Grad Koprivnica potiče obrazovanje mladih stručnjaka u perspektivnim zanimanjima, a ujedno podupire razvoj Sveučilišta Sjever koje svojim obrazovnim programima kontinuirano prati potrebe na tržištu rada.

Galerija