Erasmus+ dolazna mobilnost doc. dr. sc. Quoca Bao Phama sa University of Silesia in Katowice iz Poljske

U okviru programa Erasmus+, doc. dr. sc. Quoc Bao Pham sa University of Silesia in Katowice, Institute of Earth Sciences, iz Poljske, posjetio je Odjel za graditeljstvo na Sveučilištu Sjever . U periodu od 02. do 05. svibnja 2023., izv. prof. dr. sc. Bojan Đurin s Odjela za graditeljstvo bio je domaćin dolazne mobilnosti te je održan radni sastanak s prorektoricom za znanstveno-umjetnički rad i međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Anicom Hunjet te predstavnicima Odjela za graditeljstvo, i to pročelnikom Odjela za graditeljstvo, prof. dr. sc. Božom Soldom, pročelnikom Odsjeka doc. dr. sc. Željkom Kosom, koordinatorom za međunarodnu suradnju doc. dr. sc. Aleksejem Aniskinom, kao i sa drugim djelatnicima Sveučilišta Sjever.

Pojedinačna suradnja sa docentom Bao Phamom već je uspostavljena uz pomoć izv. prof. dr. sc. Bojana Đurinoa, što je rezultiralo sa tri znanstvena rada u znanstvenoj bazi WoS, uz dogovore za daljnje mobilnosti putem Erasmus+ projekata. Također, uspostavljene su i inicijalne suradnje sa sveučilištima u Vijetnamu, s obzirom na zemlju porijekla docenta Bao Phama.

Suradnja će se dalje nastaviti u sklopu koautorstva na znanstvenim radovima, zajedničkog sudjelovanja na znanstvenim konferencijama uz uključenje suradnika iz Poljske i Vijetnama, pisanju i prijavama znanstvenim projekata te odlaznom i dolaznom mobilnošću u sklopu programa Erasmus+, kao i ostalim projektima.

Galerija