Stručni skup "Osiguranje uključivosti obrazovanja kroz podršku studentima (s invaliditetom): Dokle smo došli i kako dalje?"

Pozivamo vas na stručni skup pod nazivom "Osiguranje uključivosti obrazovanja kroz podršku studentima (s invaliditetom): Dokle smo došli i kako dalje?" koji organizira Koordinacija pravobraniteljice za osobe s invaliditetom za podršku u visokom obrazovanju povodom Međunarodnog dana obrazovanja 24. siječnja putem Zoom platforme. Program skupa nalazi se u privitku obavijesti.

Odjel za razvoj karijera, potporu studentima i cjeloživotno učenje aktivni je član Koordinacije te sudjeluje u organizaciji navedenog skupa. Cilj organizacije skupa je prikazati rad službi za podršku studentima na visokim učilištima te otvoriti pitanja potrebnih sustavnih unaprjeđenja kako bi navedene službe mogle nastaviti pružati odgovarajuću podršku studentima s invaliditetom, ali i studentima pripadnicima ostalih ranjivih i podzastupljenih skupina, kao i svim studentima i nastavnicima u radu s njima.

Poveznica: https://us06web.zoom.us/j/85380846731?pwd=REFzYVFUUDh3MTRYVWZxcGF3OFZZUT09