Poziv na Međunarodni tjedan studenata u Beogradu (ISWiB) 2023. godine - Poziv za promotore

Organizatori Međunarodnog tjedna studenata u Beogradu (ISWiB 2023), pozivaju studente na ovaj zanimljiv i važan događaj.

Međunarodni tjedan će se održati u Beogradu u srpnju 2023. godine. Ovogodišnja tema je Budućnost komunikacije pod sloganom  “#ConnectionInEveryDirection”, odnosno “#PovezivanjeUSvimSmjerovima”.

Svake godine organizatori pripremaju desetak radionica iz raznih područja za studente iz cijelog svijeta, koje će se baviti gorućim temama današnjeg društva koristeći različite metode kao što su studije slučaja, marketing i mediji, glazbene i dr.

Promotori bi bili izravno uključeni u organizaciju najvećeg festivala mladih u Jugoistočnoj Europi, a blisko bi surađivali s organizacijskim timom, imali bi priliku za međunarodno umrežavanje i sklapanje prijateljstava za cijeli život. Također bi dobili određene pogodnosti koje bi ih razlikovale od ostalih sudionika kao što su manji iznos kotizacije, besplatna razgledavanja Beograda itd.

Posebno se potiče mlade osobe s invaliditetom, kao i pripadnike drugih ranjivih skupina , da se prijave i sudjeluju na ovom događaju, a sudjelovanje na Međunarodnom tjednu studenata bit će im prilagođeno  kako bi se promovirala važnost njihovog angažmana i povezivanja s mladima iz Srbije i svijeta.

Poveznica na prijavu: https://docs.google.com/forms/u/1/d/1tJ5SWi5a_p3CJSsLGemX8KVRkIJnlX96CBMI0NB0L-s/edit?usp=drive_web

Više informacija o programu nalazi se na sljedećoj poveznici:  web stranicu https://iswib.org/ i našu Instagram stranicu @iswib_.