Game changer i Sveučilište Sjever vode vas na prvu poslovnu Gaming i metaverse konferenciju

Konferencija koja će presudno utjecati na transformacijske procese, all-stars struktura predavača, najbolje prakse, svjetski trendovi u naprednim tehnologijama, a sve to kroz dinamičan program u 5 dvorana Cinestar kina u Z centaru Zagreb  - 01.12.2022.

Game changer prva je gaming konferencija u regiji. Iz kuta gaminga, pokriva development, web 3, eCommerce next level, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme. Sve to uz veliki lounge prostor, all day long matinee casual networking, uz nastupe DJ zvijezda.

Veliki krug predavača i panelista koji su autoritet u ovom području djelovanja dat će svoje case studije, interne priče s tržišta, predočiti trendove i smjer kojim se razvija ova izrazito financijski izdašna industrija te prezentirati koja su nam znanja, alati i vještine potrebni da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela, jer kako ćemo se suočiti sa stvarnošću metaverzuma, ako ne poznajemo njegove osnove – ako ne poznajemo gaming koji je već stigao, a koji je otvorio vrata revolucionarnim promjenama koje su pred nama, a način da ovo sustignemo je upravo tu, u Zagrebu na konferenciji Game Changer.

Kako bi dali puni doprinos promicanju znanja, Game Changer u suradnji sa Sveučilištem Sjever upućuje poseban poziv studentima za koje je osiguran ulaz na konferenciju putem pozivnice. Mjesta su ograničena, a prijave je potrebno poslati sa službene unin domene na e-mail: tanja.sipek@unin.hr.

Listu predavača pratite na linku službene web stranice www.ga mechanger.hr

Prilozi