Sestrinstvo- menadžment u sestrinstvu je studij koji pokazuje značaj i važnost očuvanja digniteta sestrinske profesije

Sebastian Cvek student je druge godine diplomskog studija Sestrinstvo- menadžment u sestrinstvu, a ovaj studij odabrao je prvenstveno zbog blizine mjesta stanovanja i lakše organizacije privatnih i poslovnih obaveza. Otvaranje studija na Sveučilištu Sjever omogućilo mu je ostvarenje dugogodišnje želje za nastavkom školovanja i stjecanja potrebnih vještina. Stručni preddiplomski studij Sestrinstvo završio je 2006. godine u Rijeci, a Sestrinstvo na Sveučilištu Sjever je upisao odmah u prvoj generaciji.

Što Sebastian Cvek kaže o ovom studiju, pročitajte sami u nastavku.

"Jako sam zadovoljan odabirom. Iako prva generacija suočena s manjim preprekama u početku, smatram da smo zaista kvalitetna generacija, sklopio sam prijateljske ali i profesionalne odnose i imao čast studirati s odličnim kolegicama i kolegama. Prednosti diplomskog studija Sestrinstvo meni su svakako bile blizina jer mogu lakše i bolje kombinirati poslovni i obiteljski život sa studentskim obavezama. Odgovarao mi je i način na koji je nastava organizirana. Kvalitetni profesori i dobar sadržaj. Online nastava, iako s puno izazova, također je bila odlično organizirana. Velika pohvala na trudu i profesionalnosti pojedincima koji će se svakako prepoznati.

Svakako bih preporučio studij svim kolegicama i kolegama željnim stjecanja novih vještina i znanja.  Studij me vratio u bit naše profesije obzirom da dugo nisam radio kao "sestra", stekao sam nova znanja i upoznao divne ljude. Moje dosadašnje radno iskustvo je zanimljivo-  stručnu praksu sam obavio davno, u OB Pula, radio sam u struci na odjelu hemodijalize na Sušaku u Rijeci 5 godina, a zadnjih 12 godina radim kao predstavnik u farmaceutsko branši. "

Kolega Sebastian Cvek prije nekoliko je dana diplomirao, te time postao prvi student koji je završio diplomski studij Sestrinstvo- menadžment u sestrinstvu i time stekao titulu prvog mag.med.tech. na Sveučilištu Sjever.

Čestitke Sebastianu!